Συνάντηση Θεοδωράκη με Σαμαρά και Τσίπρα

Συνάντηση Θεοδωράκη με Σαμαρά και Τσίπρα
ΑΘΗΝΑ-ομιλία του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη στην Επιτροπή Διαλόγου.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Δεκτά έγιναν τα αιτήματα του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη για συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, θα έχει ο Σταύρος Θεοδωράκης, καθώς τα αιτήματα του, όπως έγινε γνωστό, έγιναν αποδεκτά. Μέχρι στιγμής δεν έχουν οριστεί οι ημερομηνίες των δύο συναντήσεων.

Εν τω μεταξύ, ο επικεφαλής του Ποταμιού, μιλώντας στο Βήμα FM, ερωτηθείς αν θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με τη ΝΔ, ξεκαθάρισε ότι το ζήτημα για το Ποτάμι είναι “ποιος ΣΥΡΙΖΑ” και “ποια ΝΔ” και ότι το Ποτάμι δεν είναι στο τσεπάκι κανενός.

Αναφορικά με τη διαπραγμάτευση του χρέους, υπογράμμισε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει ούτε να σκύβει το κεφάλι ούτε όμως της ταιριάζει να είναι το παιδί με τις πέτρες τονίζοντας ότι “πρέπει να συνεννοηθούμε για μια εθνική διαπραγμάτευση για το ζήτημα του χρέους. Αυτοί που διαπραγματεύονται τώρα είναι μια μειοψηφία , άρα στα εθνικά ζητήματα πρέπει να ξεπεράσουν τους εγωισμούς και να συμφωνήσουν”.

Εξαιρετικά σημαντικό για τον Σταύρο Θεοδωράκη είναι το πρωτογενές πλεόνασμα να πάει στα πιο αδύναμα μέλη της κοινωνίας. Για το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας είπε ότι θα αποφάσιζε με βάση το πρόσωπο. Και στόχος θα ήταν να εκλεγεί ένας Πρόεδρος με 180 ψήφους, ένα πρόσωπο που θα ενώνει τους Έλληνες, ευρωπαϊστής, κοσμοπολίτης , δημιουργός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα