Συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με αφορμή τα Ίμια ζητά ο Θεοδωράκης

Ο Σταύρος Θεοδωράκης
Ο Σταύρος Θεοδωράκης EUROKINISSI

"Ο Ερντογάν να καταλάβει ότι δεν έχει να κάνει με τον Τσίπρα, αλλά με την Ελλάδα", τονίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού και επισημαίνει ότι είναι ευθύνη του πρωθυπουργού η εθνική συνεννόηση

Συνάντηση των πολιτικών αρχηγών για χάραξη μίας κοινής πατριωτικής γραμμής στον απόηχο των τουρκικών προκλήσεων στα Ίμια ζητά ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, επισημαίνοντας ότι είναι ευθύνη του πρωθυπουργού η εθνική συνεννόηση και καλώντας τον Ερντογάν να καταλάβει ότι δεν έχει να κάνει με τον Τσίπρα, αλλά με την Ελλάδα.

"Οι στιγμές απαιτούν σοβαρότητα. Ο πρωθυπουργός θα πρέπει να πάρει την ευθύνη για εθνική συνεννόηση. Να γίνει συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, όπου θα εκτιμηθούν όλα τα δεδομένα και θα χαραχθεί η πατριωτική μας γραμμή, μακριά από επικοινωνιακά τεχνάσματα, όπως αυτά που συνηθίζει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αμύνης.

Ο στόχος είναι, στο τέλος της ημέρας να υπάρχει μια φωνή και όχι ξεχωριστές δηλώσεις από τον καθένα μας.

Σε κάθε περίπτωση ο Ερντογάν θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχει να κάνει με τον Τσίπρα, έχει να κάνει με την Ελλάδα", αναφέρει ειδικότερα σε δήλωση του ο κ.Θεοδωράκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ίμια, Σταύρος Θεοδωράκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τζανακόπουλος: Το καθεστώς του Αιγαίου είναι απολύτως σαφές, τα Ίμια είναι ελληνικά

Καταδίκη της Τουρκίας από Γιούνκερ

ADVERTISING

SHARE: