Συνέχεια στην κόντρα: “Ανακάλεσε ο Κουμουτσάκος” λέει η πλευρά Κοτζιά

Συνέχεια στην κόντρα: “Ανακάλεσε ο Κουμουτσάκος” λέει η πλευρά Κοτζιά
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς Eurokinissi

"Δεν χρειάστηκαν πολλές ώρες για να αντιληφθεί ο κ. Κοτζιάς ότι οι απειλές του δεν πιάνουν τόπο" απαντά η πλευρά Κουμουτσάκου.

Επί της ουσίας, ο Γιώργος Κουμουτσάκος ανακάλεσε: αυτό σημείωναν κύκλοι του Νίκου Κοτζιά, σε συνέχεια των συνεντεύξεων που έδωσαν σήμερα οι δύο πολιτικοί άνδρες.

Κατά την άποψή τους, ο βουλευτής της ΝΔ φοβούμενος τις συνέπειες, χρησιμοποίησε λέξεις, όπως «υποθέτω» ή «πολιτική εκτίμηση».

Όμως, οι σοβαρές πολιτικές εκτιμήσεις -ανέφεραν επί λέξει κύκλοι του τ. υπουργού Εξωτερικών- που σέβονται το δημόσιο δημοκρατικό διάλογο και τον ελληνικό λαό, δεν γίνονται με υποθέσεις, αλλά στηρίζονται σε αληθή περιστατικά. Η σοβαρότητα των πολιτικών εκτιμήσεων -κατέληγε το σχόλιο των εν λόγω κύκλοι- καταδεικνύει και το ανάλογο πολιτικό ήθος.

«Δεν χρειάστηκαν πολλές ώρες για να αντιληφθεί ο κ. Κοτζιάς ότι οι απειλές του δεν πιάνουν τόπο και ότι τον οδηγούσαν σε πολιτικό αδιέξοδο και νομική πανωλεθρία. Για αυτό και τις ανακάλεσε», απάντησαν στη συνέχεια κύκλοι του τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου ανταπαντώντας σε δηλώσεις κύκλων του πρώην υπουργού Εξωτερικών.

«Ας καταλάβει λοιπόν ότι οι γνωστές και από τη θητεία του στο υπουργείο των Εξωτερικών πρακτικές εκφοβισμού δεν περνάνε παντού. Άλλωστε οι ημέρες εκείνες πέρασαν ανεπιστρεπτί» προσθέτουν.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version