Συνεργάτες του Σαμαρά διαψεύδουν ότι πήγε στο Νταβός για συνάντηση με τη Novartis

Συνεργάτες του Σαμαρά διαψεύδουν ότι πήγε στο Νταβός για συνάντηση με τη Novartis
Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς Menelaos Myrillas / SOOC

Γελοιότητες χαρακτηρίζουν από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού τα νέα στοιχεία που διαβίβασε η εισαγγελέας Διαφθοράς στην προανακριτική και τα οποία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ιδιόχειρο σημείωμα του Σαμαρά προς το Φρουζή

Γελοιότητες χαρακτηρίζουν από την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά τα νέα στοιχεία  για το σκάνδαλο της Novartis, που διαβίβασε πριν από λίγο στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής η εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

“Συνεχίζονται οι γελοιότητες της συμμορίας”, υποστήριζαν ειδικότερα συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, δηλώνοντας ότι “Ο Σαμαράς δεν πήγε στο Νταβός” (όπου του ζητούσε συνάντηση η Novartis).

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο φάκελος που αναμένεται να ενσωματωθεί στη δικογραφία περιλαμβάνει ιδιόχειρο σημείωμα του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στον αντιπρόεδρο της Novartis, Κωνσταντίνο Φρουζή. Επίσης, στα στοιχεία φέρεται να περιλαμβάνονται και δύο επιστολές που είχε αποστείλει η πολυεθνική στον Αντώνη Σαμαρά σχετικά με την πολιτική της κυβέρνησής του στο φάρμακο στο πλαίσιο της εφαρμογής του μνημονίου.

Επίσης στο φάκελο περιλαμβάνονται και ψηφιακοί δίσκοι με 165 αρχεία υπαλλήλων της Novartis. Όλα τα εν λόγω στοιχεία κατατέθηκαν στην εισαγγελία από προστατευόμενη μάρτυρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα