Ν. Βοσδογάνης για μαστογραφίες: Υπάρχουν ζητήματα που δεν προσφέρονται για επικοινωνία

Ν. Βοσδογάνης για μαστογραφίες: Υπάρχουν ζητήματα που δεν προσφέρονται για επικοινωνία
facebook

Ο στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά Νίκος Βοσδογάνης υπενθύμισε ότι τόσο σημαντικά ζητήματα όπως το πρόγραμμα μαστογραφιών για τις γυναίκες δεν προσφέρονται για επικοινωνία. Τι είχε δηλώσει η αείμνηστη πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στη Βουλή.

Ενας από τους πιο στενούς συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, ο Νίκος Βοσδογάνης, υπενθύμισε-κυρίως στον Κυριάκο Μητσοτάκη- με ποστ ότι ζητήματα όπως το πρόγραμμα για τις δωρέαν μαστογραφίες δεν προσφέρονται για πολιτική επικοινωνία.

Αναλυτικά έγραψε

Υπάρχει κανένας που μπορεί να αρνηθεί ένα πρόγραμμα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού; Όχι φυσικά

Υπάρχει κανένας που να διαφωνεί με το να δοθεί το όνομα της Φώφης Γεννηματά σε αυτό το πρόγραμμα; Όχι φυσικά, αν και η Φώφη δεν πολυενδιαφερόταν γι αυτά και αγωνίστηκε κατά του καρκίνου με ενέργειες και προσφορά ως απλή εθελόντρια που ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει

Η Φώφη Γεννηματά αγωνίστηκε κατά του καρκίνου . Έδωσε μια μεγάλη μάχη κατά του φόβου, στήριξε με τη δημοσιότητα που είχε ως πολιτικός την ελληνίδα που έπασχε και δεν είχε φωνή.

Ζήτησε μαζί με άλλες 45 γυναίκες από όλες τις πτέρυγες της Βουλής το 2016 να καλυφθούν από τον ΕΟΠΥΥ οι δαπάνες για την ψηφιακή μαστογραφία. Και το πέτυχαν. Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2017.

Αντιστάθηκε στον λαϊκισμό και δεν δίστασε να κατακεραυνώσει τον κ. Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής, όταν προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το θέμα.

Έτσι και σήμερα λοιπόν, συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία της κυβέρνησης, αλλά είναι ένα πρόγραμμα που ανήκει σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό και φυσικά σε όλες τις γυναίκες.

Γιατί όπως είχε πει και η ίδια η Φώφη Γεννηματά , υπάρχουν ζητήματα που δεν προσφέρονται για επικοινωνία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα