Σύντομο τετ α τετ Μητσοτάκη- Σαμαρά

Συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρώην προέδρο του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή την τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρώην προέδρο του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή την τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Έγινε το πρωί στη βουλή χωρίς να δοθεί δημοσιότητα στο θέμα

Μια σύντομης διάρκειας συνάντηση είχε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, μια μέρα μετά την εφ’ όλης της ύλης συνάντηση που είχε ο κ. Μητσοτάκης με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Τελευταία φορά που οι κ.κ. Μητσοτάκης και Σαμαράς είχαν τετ α τετ ήταν στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο μόλις πριν από ένα μήνα παραμονές μάλιστα της συνάντησης του προέδρου της ΝΔ με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι χτες έγινε γνωστό ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα ταξιδέψει στην Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας επίσημος προσκεκλημένος του πρωθυπουργού της χώρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Αντώνης Σαμαράς
SHARE:

24Media Network