"Συντονισμένο χτύπημα" φοβάται η Μπακογιάννη μετά την απόδραση Ξηρού

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΙΑ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. (EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΙΑ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. (EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Φόβους για συντονισμένο τρομοκρατικό χτύπημα, εκφράζει η βουλευτής της ΝΔ, Ντ. Μπακογιάννη

Την εκτίμησή της ότι ετοιμάζεται τρομοκρατικό χτύπημα, με συνεργασία παλαιών και νέων τρομοκρατών, μετά την εξαφάνιση του καταδικασμένου για συμμετοχή στη 17Ν Χριστόδουλου Ξηρού, εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι χρειάζεται κοινός νους για να καταλάβει κάποιος πως -με την εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού, μετά την υπόθεση για την μεταφορά σε νοσοκομείο του Σάββα Ξηρού και τις επιστολές των φίλων Κουφοντίνα για να λάβει άδεια ο κρατούμενος- «κάποιον λάκκο έχει η φάβα».

«Φοβάμαι πολύ, γιατί τα παπαγαλάκια άρχισαν ήδη να μιλούν για επαναστατική δράση. Δεν πιστεύω σε συμπτώσεις. Πιστεύω ότι κάτι πραγματικά ετοιμάζεται και πρέπει να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, για να διευκολύνουμε την αστυνομία να τους πιάσει», υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη, ο σύζυγος της οποίας, Παύλος Μπακογιάννης, δολοφονήθηκε από τη 17Ν το 1989.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φόβοι της ΕΛ.ΑΣ. για επιστροφή του Ξηρού στη βία. Η προειδοποίηση που αγνοήθηκε και το ρεβεγιόν με τους Πυρήνες της Φωτιάς

Έρευνα για ενδεχόμενη παράβαση καθήκοντος για το ρεβεγιόν Ξηρού - με τα μέλη των πυρήνων της φωτιάς στον Κορυδαλλού

SHARE:

24Media Network