ΣΥΡΙΖΑ για Νέα Σμύρνη: “Μητσοτάκης – Χρυσοχοΐδης έχουν ξεφύγει επικίνδυνα”

ΣΥΡΙΖΑ για Νέα Σμύρνη: “Μητσοτάκης – Χρυσοχοΐδης έχουν ξεφύγει επικίνδυνα”
Αστυνομία στη Νέα Σμύρνη Eurokinissi

Η αξιωματική αντιπολίτευση καταδικάζει την απρόκλητη αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη και κατηγορεί τους Κ. Μητσοτάκη και Μ. Χρυσοχοΐδη που "ξεσπούν στους πολίτες", την ώρα που "η αποτυχία στην αντιμετώπιση της πανδημίας ξεσκεπάζεται".

“Σήμερα το απόγευμα η αστυνομία του κ. Χρυσοχοΐδη ξυλοκόπησε απρόκλητα πολίτες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που κυκλοφορεί οι αστυνομικοί ασκούν βία πρωτοφανούς αγριότητας προκαλώντας έντονες αποδοκιμασίες έκπληκτων περαστικών”, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι “ο αυταρχισμός των αστυνομικών δυνάμεων εντείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών» και τονίζει πως «όσο η αποτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας και σε όλα τα μέτωπα ξεσκεπάζεται, τόσο οι Μητσοτάκης και Χρυσοχοϊδης θα ξεσπούν επάνω στους πολίτες”.

“Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεφύγει επικίνδυνα”, σημειώνει.

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Κυριακής, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου, Νίκος Παππάς και Χρήστος Σπίρτζης βρέθηκαν στη ΓΑΔΑ για να δουν τι συμβαίνει με τις προσαγωγές των πολιτών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version