ΣΥΡΙΖΑ: H κυβέρνηση αγνοεί τη δημόσια υγεία για χάρη μικροκομματικών σκοπιμοτήτων

ΣΥΡΙΖΑ: H κυβέρνηση αγνοεί τη δημόσια υγεία για χάρη μικροκομματικών σκοπιμοτήτων
Τέστ κορονοϊού. Eurokinissi

"Την ώρα που η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο και ο αριθμός κρουσμάτων και θανάτων ανεβαίνει καθημερινά, η ΝΔ συνεχίζει να κάνει τα στραβά μάτια για τους χώρους λατρείας" τονίζει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Για “μικροκομματικό συμφέρον” κατηγορεί την κυβέρνηση σχετικά με τους χειρισμούς της ως προς τους χώρους λατρείας εν μέσω πανδημίας, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

“Την ώρα που η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο και ο αριθμός κρουσμάτων και θανάτων ανεβαίνει καθημερινά, η ΝΔ συνεχίζει να κάνει τα στραβά μάτια για τους χώρους λατρείας, προτάσσοντας το μικροκομματικό συμφέρον”, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του και συμπληρώνει:

“Από τον υπουργό της κυβέρνησης που φωτογραφιζόταν να μεταλαμβάνει εν μέσω πανδημίας, τώρα φθάσαμε στο σημείο βουλευτής της ΝΔ στην Κέρκυρα να τρέχει να συμπαρασταθεί στο δικαστήριο σε Μητροπολίτη που καλούσε τους πιστούς να παραβούν τα μέτρα της Πολιτείας”.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Επισημαίνει, δε, πως “την ίδια ώρα στην Κοζάνη έχει επιβληθεί γενικό lockdown παντού, εκτός από τις γεμάτες εκκλησίες, με τον Μητροπολίτη μάλιστα να καλεί τους πιστούς να μεταλάβουν με την ίδια λαβίδα”.

“Στα πόσα κρούσματα η κυβέρνηση θα σταματήσει να αγνοεί τη δημόσια Υγεία για χάρη των μικροκομματικών της σκοπιμοτήτων;”, καταλήγει ο Αλ. Νικολαΐδης.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version