ΣΥΡΙΖΑ: “Η Ελλάδα διασύρεται στον ευρωπαϊκό Τύπο για τις καθεστωτικές πρακτικές Μητσοτάκη”

ΣΥΡΙΖΑ: “Η Ελλάδα διασύρεται στον ευρωπαϊκό Τύπο για τις καθεστωτικές πρακτικές Μητσοτάκη”
ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Με αφορμή δημοσίευμα της Humanite για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για διασυρμό της χώρας.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για διασυρμό της χώρας στο ζήτημα της ελευθερίας του Τύπου.

Αναλυτικά:

Η καταγγελία ακόμα μιας ευρωπαϊκής εφημερίδας, αυτή τη φορά της Humanite, πως «στην Ελλάδα η Δεξιά χτυπάει την Ελευθερία του Τύπου χωρίς ντροπή» είναι ενδεικτική του διασυρμού της χώρας μας για τις καθεστωτικές πρακτικές και μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Τώρα, μετά τους δημοσιογράφους στην Ελλάδα διώκονται και οι δικαστικοί που ερεύνησαν το σκάνδαλο Novartis, όπως εξάλλου είχαν προαναγγείλει υπουργοί της κυβέρνησης της Ν.Δ. με «αδιευκρίνιστα ποσά» στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.


Ό,τι και να κάνουν, όσο και να υιοθετήσουν πρακτικές Όρμπαν και Ερντογάν οι «φιλελεύθεροι» του κ. Μητσοτάκη, τους καταγγέλλει μέχρι και ο ευρωβουλευτής τους Γ. Κύρτσος.

Οι πολίτες γνωρίζουν: Η Novartis παραδέχθηκε στις ΗΠΑ πρακτικές διαφθοράς στην Ελλάδα με γιατρούς και κρατικούς αξιωματούχους και έκανε εξωδικαστικό συμβιβασμό, πληρώνοντας 350 εκατ. ευρώ για να μην οδηγηθεί στα δικαστήρια. Και στην Ελλάδα, όχι μόνο δεν έχει ζητηθεί ένα ευρώ από τη Novartis, αλλά με μεθοδεύσεις διώκονται, αντί για τη διαφθορά, αυτοί που την ερεύνησαν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα