ΣΥΡΙΖΑ κατά Θ.Αναστασιάδη

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου EUROKINISSI

Επίθεση στο δημοσιογράφο και εκδότη εξαπέλυσε η Κουμουνδούρου με αφορμή άρθρο του για το ΣΥΡΙΖΑ που αναφερόταν σε κρεμάλες και προδότες

Σφοδρή επίθεση κατά του δημοσιογράφου και εκδότη Θέμου Αναστασιάδη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή άρθρο του για το κυβερνών κόμμα το οποιο αναφερόταν σε προδότες και παρέπεμπε σε κρεμάλες.

"Προφανώς, στον καταμερισμό των καθηκόντων που απαιτεί το σχέδιο αποστασίας, στον Θέμο Αναστασιάδη ανατέθηκε η παραγωγή και διάθεση δημοσιογραφικών λυμάτων. Καθήκον στο οποίο ειδικεύεται από καιρό. Αυτή τη φορά κατάφερε με το άρθρο του για τις κρεμάλες να φτάσει στα βάθη του φασιστικού οχετού και να βγάλει στην επιφάνεια ό, τι πιο απεχθές, διχαστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, δυσώδες μπορεί να συλλάβει μια διεστραμμένη, φαιά φαντασία. Όσο κι αν προσπάθησε εκ των υστέρων να καλύψει τις αναφορές σε κρεμάλες και τις σαφείς προτροπές σε αυτοδικία τα (διαδικτυακά) γραπτά μένουν.

Θα ήταν μάταιο να καλέσει κανείς τους φίλους του της Ν.Δ. να πάρουν θέση. Όμοιος ομοίω, αεί πελάζει. Τα άλλα δημοκρατικά κόμματα, όμως, οφείλουν να καταδικάσουν αυτή την επέλαση των λυμάτων στην πολιτική ζωή", αναφέρει ειδικότερα σε ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ADVERTISING

SHARE: