ΣΥΡΙΖΑ: “Ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του είναι υπεύθυνοι για την απόγνωση των πολιτών”

ΣΥΡΙΖΑ: “Ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του είναι υπεύθυνοι για την απόγνωση των πολιτών”
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Nikos Libertas/SOOC

Ευθύνες στην κυβέρνηση για το ζήτημα της ακρίβειας επιρρίπτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας πως περισσότερες από 18 χώρες της ΕΕ μείωσαν τον ΕΦΚ για όσο διαρκεί η κρίση.

«Ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του δεν είναι απλά υπεύθυνοι για την απόγνωση των πολιτών, αλλά τους δουλεύουν και από πάνω», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε σχέση με το ζήτημα της ακρίβειας.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «περισσότερες από 18 χώρες της ΕΕ, με τελευταίες την Ιρλανδία, την Κύπρο και την Πορτογαλία μείωσαν τον ΕΦΚ για όσο διαρκεί η κρίση και συγκρατούν τις τιμές των καυσίμων», όμως «στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη, με τη βενζίνη πάνω από τα 2 ευρώ και το πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,7 ευρώ το λίτρο, ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίζεται πως δεν μειώνουν τον ΕΦΚ στα καύσιμα γιατί θα ευνοηθούν όσοι έχουν Καγιέν!».

Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι και ο κ. Σκρέκας ισχυρίζεται πως «η μείωση του ΕΦΚ δεν θα λύσει το πρόβλημα ακρίβειας στα καύσιμα, αλλά στο ερώτημα γιατί η Κύπρος έχει φθηνότερα απαντά γιατί έχει λιγότερους φόρους».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα