ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης αφήνει παράθυρο κάποιος από ΝΔ να έχει λάβει μαύρο χρήμα

Στα πλαίσια της περιοδείας του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Χαλκίδα, συναντήθηκε με νέους ελεύθερους επαγγελματίες, Τρίτη 13/12/2018. (EUROKINISSI/ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)
Στα πλαίσια της περιοδείας του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Χαλκίδα, συναντήθηκε με νέους ελεύθερους επαγγελματίες, Τρίτη 13/12/2018. (EUROKINISSI/ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ) EUROKINISSI

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έπεσε σε αντιφάσεις κατά τις δηλώσεις του για τη Novartis

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τη χθεσινή συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι έπεσε σε αντιφάσεις.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «στη χθεσινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΝΔ θεωρεί "αυτονόητο" πως όποιος αποδειχτεί από τη ΝΔ ότι έχει αγγίξει μαύρο χρήμα θα φύγει από το κόμμα. Οφείλουμε να τον συγχαρούμε για τη συγκεκριμένη δήλωση και να του επισημάνουμε πως αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο η αποπομπή από το κόμμα θα είναι το λιγότερο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει».

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέται: «Ωστόσο, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει πώς είναι δυνατόν να αφήνει παράθυρο κάποιος από τη ΝΔ να έχει αγγίξει μαύρο χρήμα στην υπόθεση Νovartis, ενώ μέχρι χθες έκανε λόγο για "σκευωρία" και "πολιτική δίωξη"; Θα αποφασίσει; Υπάρχει σκάνδαλο ή πολιτική σκευωρία;»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis, Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης: Όποιος έχει πάρει μαύρο χρήμα θα φύγει από τη ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Στημένη επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μάνδρα

Αμετανόητος Άδωνις: Εάν θίχτηκε ο Τσίπρας να μου κάνει μήνυση

ADVERTISING

SHARE: