ΣΥΡΙΖΑ: “Οι πολίτες νιώθουν στο πετσί τους τα αποτελέσματα της πολιτικής Μητσοτάκη και την αλαζονεία του”

ΣΥΡΙΖΑ: “Οι πολίτες νιώθουν στο πετσί τους τα αποτελέσματα της πολιτικής Μητσοτάκη και την αλαζονεία του”
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Aris Oikonomou/ SOOC

Τις επιπτώσεις της πολιτικής Μητσοτάκη, αλλά και την "αλαζονεία" του, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ. "Όποτε και αν γίνουν εκλογές, όσα ψέματα και να πει, θα αποτελέσει μία θλιβερή ανάμνηση".

Δραματικές είναι οι επιπτώσεις της πολιτικής του “Πρωθυπουργού των Πάτσηδων, των υποκλοπών και της ακρίβειας, όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για παραδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι “όποτε και αν γίνουν εκλογές, όσα ψέματα και να πει, όσα πλαστά διλήμματα και να θέσει, θα αποτελέσει μία θλιβερή ανάμνηση“.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Όταν ο Πρωθυπουργός των Πάτσηδων, των υποκλοπών και της ακρίβειας τολμά και μιλά για προστασία των πολιτών και σταθερότητα, εννοεί σταθερότητα στις εκρηκτικές ανατιμήσεις, τη μείωση των εισοδημάτων, τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου από κάθε λογής γαλάζιες ακρίδες και τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Οι πολίτες νιώθουν στο πετσί τους κάθε μέρα όχι μόνο τα αποτελέσματα της πολιτικής Μητσοτάκη αλλά και την εξοργιστική αλαζονεία του.

Και έχει καταλάβει μέχρι και ο ίδιος πλέον, ότι όποτε και αν γίνουν εκλογές, όσα ψέματα και να πει, όσα πλαστά διλήμματα και να θέσει, θα αποτελέσει μία θλιβερή ανάμνηση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα