ΣΥΡΙΖΑ: “Περήφανο το ‘όχι’ της κυπριακής Βουλής”

ΣΥΡΙΖΑ: “Περήφανο το ‘όχι’ της κυπριακής Βουλής”
Τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το φορολογικό σύστημα παρουσίασαν την Δυτέρα 4 Μαρτίου 2013, στο ΕΒΕΑ ο επικεφαλής του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, ο υπεύθυνος του τομέα Οικονομικής Πολιτικής Γιάννης Μηλιός, ο Γιάννης Δραγασάκης και οι συντονιστές του τομέα Φορολογικής Πολιτικής, Τρύφων Αλεξιάδης και Άγγελος Κούρος. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, για την απόφαση της κυπριακής Βουλής να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για το "κούρεμα" των καταθέσεων

“Μετά το περήφανο ‘ΟΧΙ’ της κυπριακής Βουλής, οι πιο πιστοί στη στρατηγική της κ. Μέρκελ παραμένουν οι κ.κ. Σαμαράς και Στουρνάρας”, αναφέρει σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση της Κυπριακής βουλής και προσθέτει:

“Η σημερινή απόφαση της κυπριακής βουλής δείχνει το δρόμο της πραγματικής διαπραγμάτευσης που δεν διανοήθηκε ποτέ να ακολουθήσει καμία μνημονιακή κυβέρνηση στη χώρα μας”.

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας ζήτησε την άμεση ενημέρωση της Βουλής από τον πρωθυπουργό και την σύγκληση έκτακτης συνόδου κορυφής της ΕΕ προκειμένου να αποτραπεί η εφαρμογή της απόφασης για την Κύπρο.

ΠΑΣΟΚ: “Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί την αγωνία της Κύπρου”

“Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί εν ψυχρώ την αγωνία της Κύπρου ως μοχλό για την άσκηση φτηνής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα. Αυτό είναι εθνικά απαράδεκτο”, σχολίασε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις εξελίξεις στην Κύπρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα