ΣΥΡΙΖΑ: Προσχηματική η συγγνώμη του Πατέλη

ΣΥΡΙΖΑ: Προσχηματική η συγγνώμη του Πατέλη
ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία κατηγορεί οτι μισεί και φοβάται τη νεολαία εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Πατέλη για όσους κάνουν διδακτορικό.

“Πυρά” εναντίον της κυβέρνησης εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξη Πατέλη, ο οποίος σε συνέντευξή του είπε, μεταξύ άλλων, πως δεν θα προσλάμβανε κάποιον με διδακτορικό “γιατί δείχνει ότι πιθανώς να είναι κάποιος άνθρωπος ο οποίος δεν έχει απαραιτήτως όρεξη για δουλειά”.

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν ο κ. Πατέλης σε ανάρτησή του ζήτησε συγγνώμη για τη δήλωση την οποία χαρακτήρισε ατυχή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει τη συγγνώμη “καθυστερημένη” και “προσχηματική” και καταλογίζει στην κυβέρνηση οτι μισεί και φοβάται τις νέες και τους νέους.

Όλη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Πατέλη

Η καθυστερημένη συγγνώμη του κ. Πατέλη, που θεωρεί ότι όσοι νέοι επιλέγουν να ασχοληθούν με την επιστήμη τους είναι τεμπέληδες, είναι παντελώς προσχηματική. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη επιβεβαιώνει εδώ και δύο χρόνια με τα πεπραγμένα της την αντίληψη που έχει για τους νέους και τους επιστήμονες της χώρας.

Πρώτα υποτίμησαν τα πιο μορφωμένα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας με το φιάσκο του σκοιλ-ελικικού.

Στη συνέχεια για μήνες συκοφάντησαν τη νεολαία που εργάζεται και σπουδάζει κάνοντας λόγο για «ανεύθυνους που διασπείρουν τον κορωνοϊό».

Μετά αποφάσισαν εν μέσω πανδημίας να πετάξουν 25.000 δεκαοχτάχρονους εκτός πανεπιστημίων για να έχουν πελατεία τα κολέγια.

Και τώρα προωθούν ένα νομοσχέδιο που θα καταργεί το οκτάωρο και τους καταδικάζει να δουλεύουν απλήρωτοι και ανασφάλιστοι, χωρίς κανέναν έλεγχο της αυθαιρεσίας

Δεν έχει ξαναϋπάρξει κυβέρνηση που να μισεί και να φοβάται τόσο πολύ τις νέες και τους νέους της χώρας της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version