Βολές ΣΥΡΙΖΑ σε Άδωνι: Δεν είναι τηλεσχολιαστής, αλλά αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Βολές ΣΥΡΙΖΑ σε Άδωνι: Δεν είναι τηλεσχολιαστής, αλλά αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Tα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ eurokinissi

Για "βαρύτατο θεσμικό ολίσθημα από τον κ. Γεωργιάδη" κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ ότι -όπως αναφέρει το κυβερνών κόμμα- "ο ίδιος δεν θα αναγνωρίσει τη γειτονική χώρα ως “Βόρεια Μακεδονία”.

Ανακοίνωση έβγαλε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, αντιπροέδρου της ΝΔ, στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Οι χθεσινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη ότι ο ίδιος δεν θα αναγνωρίσει τη γειτονική χώρα ως «Βόρεια Μακεδονία» δημιουργούν μείζον θέμα για την αξιωματική αντιπολίτευση και τον κ. Μητσοτάκη. Πρόκειται για ένα βαρύτατο θεσμικό ολίσθημα από τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος φαίνεται πως ξεχνά ότι δεν είναι τηλεσχολιαστής, αλλά αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και η δήλωσή του εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για την αξιοπιστία της χώρας.

Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης καλούνται να τοποθετηθούν ξεκάθαρα, χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές. Είναι η θέση του κ. Γεωργιάδη θέση της ΝΔ; Κατανοούν άραγε τις συνέπειες για την εξωτερική πολιτική της χώρας; Κατανοούν τους κινδύνους που θα μπορούσαν να υπάρξουν για τη χώρα μας σε άλλα ανοιχτά μέτωπα;».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα