ΣΥΡΙΖΑ: Στημένη επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μάνδρα

ΣΥΡΙΖΑ: Στημένη επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μάνδρα
Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2017. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) eurokinissi

Αιχμηρή ανακοίνωση με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στους πλημμυροπαθείς

«Σε μια στημένη επίσκεψη με μοναδική στόχευση την επικοινωνιακή του προβολή, ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε τη Μάνδρα και τους κατοίκους της πληγείσας περιοχής» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στη Μάνδρα.

Η Κουμουνδούρου υπογραμμίζει πως ο πρόεδρος της ΝΔ χρησιμοποίησε ψέματα για να καταδείξει απουσία περιφέρειας και κυβέρνησης, όπως τονίζει στην ανακοίνωση της «με ψέματα για όσα έχει κάνει η περιφέρεια και η κυβέρνηση, και με απουσία κάθε αυτοκριτικής για τις ευθύνες της δικής του κυβέρνησης στην απουσία υποδομών».

Καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει «δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πέρα από την μικροκομματική χρήση μιας τραγωδίας ως αντιπερισπασμό για τα αδιέξοδα της ΝΔ. Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, εξάλλου, έμαθε που βρίσκεται η Μάνδρα και η Δυτική Αττική στον χάρτη μετά τις πλημμύρες».

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης δεν επισκίασε τις κραυγές του Γεωργιάδη

«Ο κ. Μητσοτάκης με τη σημερινή του συνέντευξη δεν κατάφερε να επισκιάσει τις κραυγές του επίδοξου εκδοροσφαγέα, ο οποίος τυγχάνει να παραμένει και Αντιπρόεδρος της ΝΔ. Δεν είπε τίποτα καινούργιο» σχολίασε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Μας ενημέρωσε ωστόσο πως το σκάνδαλο Novartis είναι κατά τον ίδιο απλά μία υπόθεση διακίνησης μαύρου χρήματος σε γιατρούς για να υπάρχει υπερσυνταγογράφηση και όχι μία υπόθεση μεταξύ άλλων και δωροδοκίας κυβερνητικών αξιωματούχων, όπως αναφέρουν και οι αμερικανικές αρχές. Αναρωτιόμαστε εάν τα πιστεύει και ο ίδιος αυτά που λέει», σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μάνδρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα