ΣΥΡΙΖΑ: “Συνδέεται η περίπτωση της 19χρονης δοκίμου με δύο άλλους που είναι υπό παρακολούθηση;”

ΣΥΡΙΖΑ: “Συνδέεται η περίπτωση της 19χρονης δοκίμου με δύο άλλους που είναι υπό παρακολούθηση;”
Άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού Eurokinissi

Να δοθούν απαντήσεις, αλλά και να διερευνηθεί η ακριβής αιτία θανάτου της 19χρονης ναυτικής δοκίμου που έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού πλου, ζητούν οι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Δρίτσας και Γ. Τσίπρας.

“Φως” στα αίτια του ξαφνικού θανάτου της 19χρονης πρωτοετούς Ναυτικής Δοκίμου, που κατέληξε κατά τη διάρκεια του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε κοινή τους δήλωση οι Τομεάρχες Εθνικής Άμυνας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρος Δρίτσας και Γιώργος Τσίπρας, εξέφρασαν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένεια της νεαρής.

Παράλληλα, ζήτησαν τη διερεύνηση της ακριβούς αιτίας του αιφνίδιου θανάτου της, καθώς και τις απαραίτητες απαντήσεις για το αν συνδέεται η περίπτωση της με τους δύο άλλους Ναυτικούς Δοκίμους που βρίσκονται υπό παρακολούθηση με παρόμοια συμπτώματα.

Αναλυτικά η δήλωση των κ. Δρίτσα και Τσίπρα:

Εκφράζουμε τη βαθιά λύπη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια, στους οικείους και στα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, για τη Ναυτική Δόκιμο που κατέληξε αιφνιδίως σε νοσοκομείο της Νάπολης μετά από εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας που παρουσιάστηκε στη διάρκεια Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής.

Ζητούμε τη διερεύνηση της ακριβούς αιτίας του αιφνίδιου θανάτου της καθώς και τις απαραίτητες απαντήσεις για το αν συνδέεται η περίπτωση της με τους δύο άλλους Ναυτικούς Δοκίμους που βρίσκονται υπό παρακολούθηση με παρόμοια συμπτώματα, καθώς και αν υπήρχαν οι προϋποθέσεις, η στελέχωση και η ετοιμότητα για την έγκαιρη διάγνωση, περίθαλψη και αντιμετώπιση του περιστατικού επί του πλοίου, αρχή που πρέπει να αποτελεί τον κανόνα σε κάθε εκπαιδευτική πλεύση στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα