ΣΥΡΙΖΑ για Μπεκατώρου: Ο κ. Μητσοτάκης δεν βρήκε ούτε μία συγγνώμη εκ μέρους της ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ για Μπεκατώρου: Ο κ. Μητσοτάκης δεν βρήκε ούτε μία συγγνώμη εκ μέρους της ΝΔ
Eurokinissi

Στην ανακοίνωσή του για την υπόθεση Μπεκατώρου και όσα αποκαλύφθηκαν το Σάββατο, ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει στο κάδρο της κριτικής και τον Πρωθυπουργό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το γεγονός ότι δεν ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους τη ΝΔ για το γεγονός ότι στην υπόθεση Μπεκατώρου φέρεται να εμπλέκεται στέλεχος του κόμματος το οποίο και διαγράφηκε.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: “Η κίνηση της Σοφίας Μπεκατώρου αποτελεί μία γενναία πράξη, μία νίκη πολιτισμού. Δείχνει το δρόμο για μια κοινωνία που δεν θα ανέχεται την σεξουαλική κακοποίηση και την έμφυλη βία. Η στήριξή μας απέναντι στο πρόσωπό της, όπως και σε κάθε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, είναι απόλυτη. Μόνο έτσι μπορούμε να σπάσουμε τις πρακτικές που προστατεύουν τους θύτες και στοχοποιούν τα θύματα.

Υπό αυτή την έννοια μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση που στη δημόσια τοποθέτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν βρήκε να πει ούτε μια συγνώμη εκ μέρους του κόμματος, ως Πρόεδρος της Ν.Δ., ούτε μια κουβέντα για την αυτονόητη διαγραφή του στελέχους του που κατηγορείται για την κακοποίηση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Οι μικροκομματικές υπεκφυγές και οι τακτικισμοί προσβάλουν πρώτα απ´ όλα τα ίδια τα θύματα που έχουν το θάρρος να υψώνουν το ανάστημά τους”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version