Σύζυγος Παπαγεωργόπουλου: Δεν υπάρχει τιμιότερος άνθρωπος από τον άνδρα μου. Είναι διαμάντι

Σύζυγος Παπαγεωργόπουλου: Δεν υπάρχει τιμιότερος άνθρωπος από τον άνδρα μου. Είναι διαμάντι
ΕΤΗΣΙΟΣ "ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΩΝ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΦΕΤΟΣ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΕ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΤΗΣΙΟ "ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΩΝ" ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΥΡΟΜΥΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΧΕΠΑ, ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "MDA-HELLAS". Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ BALLROOM TOY ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ATHENS LEDRA MARRIOTT. ΣΤΗ ΦΩΤΟ Η ΜΗΛΙΩ ΡΗΓΑ, Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, Η ΕΡΙΕΤΤΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ-ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ ΚΑΙ Ο ΙΑΣΩΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ. EUROKINISSI

Αναλυτικά οι δηλώσεις της συζύγου του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης για την ισόβια κάθειρξη του συζύγου της. "Ο άνδρας μου δεν έκλεβε, ανέφερε

“Δεν συμμετείχε καθόλου στην υπεξαίρεση, δεν είναι αυτός που έκλεβε, ήταν ένας απλός χαμηλόβαθμος υπάλληλος. Σαν δήμαρχος δεν υπέγραφε τίποτα. Τα οικονομικά που ήλεγχε έβαιναν καλώς”, ανέφερε στην εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ, η Ελένη Παπαγεωργοπούλου, εμφανώς συντετριμμένη για την ισόβια κάθειρξη του τέως δημάρχου και συζύγου της. 

Και συνέχισε:

“Ο Σαξώνης έκλεβε. Και ο ίδιος μπορεί να λέει ό, τι θέλει. Δεν έχει καμία στήριξη σε αυτά που λέει. Λέτε και ο Σαξώνης είναι η πηγή της αλήθειας.

Θεωρητικά ο άνδρας μου είχε την ευθύνη. Αλλά όταν όλοι του έλεγαν ό, τι όλα βαίνουν καλώς και αυτό το επιβεβαίωναν εφορίες και ελεγκτικό Συνέδριο, πού να ξέρει εκείνος τι γίνεται;

Δεν είναι δουλειά του δημάρχου να ελέγχει τα πάντα”.

Αναφερόμενη στο ένα εκατομμύριο που βρέθηκε στο λογαριασμό τους, ανέφερε:

“Το ένα εκατομμύριο που βρέθηκε στον λογαριασμό του είναι νόμιμα. Στα 12 χρόνια της δημαρχίας του δηλώσαμε επίσημα 2.140.000 ευρώ. Δεν υπάρχει κανείς που δηλώνει τόσα. Και έχουμε φορολογηθεί για αυτά.

Έχουν υπολογίσει δύο φορές τα λεφτά μας κατά λάθος. Μετά από μία πρόσθεση”.

Και πρόσθεσε: “Δεν υπήρχε τρύπα στα οικονομικά του δήμου, όλοι οι ισολογισμοί πέρασαν από τους ορκωτούς λογιστές, αλλά και το δημοτικό συμβούλιο.

Ρωτήστε τον δήμαρχο Αθηναίων, αν ελέγχει όλα τα εντάλματα. Χιλιάδες από αυτά φτάνουν στα γραφεία του δημάρχου κάθε μέρα. Και είναι αδύνατον να τα ελέγξει όλα.

Δεν υπάρχει τιμιότερος άνθρωπος από τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο. Είναι ένα διαμάντι. Έπεσε θύμα”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα