Τα γαλλικά του Βούτση: Πού έχω μπλέξει ρε π@@@τη

Συνεδρίαση της επιτροπής του Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣ ΣτΕ) για την κατάσταση μεταναστών, προσφύγων και αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα, στην Βουλη την Δευτέρα 30 Μαΐου 2016.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Συνεδρίαση της επιτροπής του Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣ ΣτΕ) για την κατάσταση μεταναστών, προσφύγων και αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα, στην Βουλη την Δευτέρα 30 Μαΐου 2016. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Ανοιχτό παρέμεινε το μικρόφωνο του Προέδρου της Βουλής, που ακούστηκε απηυδισμένος στη Διάσκεψη των Προέδρων όταν ο Γιάννης Τραγάκης εξέφρασε εκ νέου ενστάσεις για τη σύνθεση του ΔΣ του ΑΣΕΠ

Ένα ανοιχτό μικρόφωνο πρόδωσε τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. Μετά την ολοκλήρωση της Διάσκεψης των Προέδρων, η οποία είχε αποφασίσει με την πλειοψηφία των τεσσάρων πέμπτων για τη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του ΑΣΕΠ και ενώ ο κ.Βούτσης προφανώς θεώρησε ότι τα μικρόφωνα είχαν κλείσει, ακούστηκε να λέει: "Που έχω μπλέξει ρε π@@@@η.... Τι κ@@γεροι ρε μ@@α είναι αυτοί;"

Δεν είναι σαφές, που αναφερόταν ο Πρόεδρος της Βουλής, αλλά στο σημείο εκείνο και ενώ τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων είχαν συμφωνήσει για την επιλογή των μελών του ΑΣΕΠ , ο Γιάννης Τραγάκης της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε εκ των υστέρων τελευταία στιγμή νέες ενστάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE: