Τα μαζεύει ο Μελάς για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μιλά για κυβερνήσεις συνεργασίας

Τα μαζεύει ο Μελάς για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μιλά για κυβερνήσεις συνεργασίας
ΑΘΗΝΑ-Συνεδρίαση της Κ.Ο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία του κόμματος// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΑΣ .(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δηλώνει τώρα ότι θα σεβαστεί τις αποφάσεις της πλειοψηφίας του κόμματος και του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο

Της Βίκυς Σαμαρά

Αλλαγή πλεύσης από το βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτη Μελά, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει πρωταγωνιστής στο νέο σίριαλ αναζήτησης των 180 με τις δηλώσεις του ότι δεν αποκλείεται να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν συμφωνεί με το πρόσωπο, οι οποίες είχαν προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Πάνου Καμμένου.

Με ανακοίνωση που διένειμε μάλιστα το γραφείο τύπου των ΑΝΕΛ ο κ.Μελάς ξεκαθάρισε πριν από λίγο ότι οι προσωπικές του “απόψεις και αγωνίες ενισχύουν τη μεγάλη εθνική προσπάθεια των ΑΝΕΛ” και ότι από την πλευρά του θα γίνουν σεβαστές οι αποφάσεις του συνεδρίου του κινήματος, που πραγματοποιείται αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή.

“Η διατύπωση των απόψεων μου για τις πιθανές μελλοντικές κυβερνητικές συνεργασίες θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα και πάντα με κριτήριο την καλύτερη πορεία του τόπου”, καταλήγει ο βουλευτής.

Κεντρικοί εισηγητές αύριο πρώτη ημέρα του συνεδρίου θα είναι ο Παναγιώτης Σγουρίδης (θα πραγματοποιήσει τη γενική πολιτική εισήγηση), ο Τέρενς Κουίκ (άμυνα και εξωτερική πολιτική), η Σταυρούλα Ξουλίδου (Παιδεία), ο Παύλος Χαϊκάλης (πολιτισμός) και ο Δημήτρης Καμμένος (οικονομία).

Στις πέντε και μισή το απόγευμα θα μιλήσει ο κ.Καμμένος και θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί εκπροσώπων κομμάτων και σχηματισμών της αντιμνημονιακής πατριωτικής δεξιάς που οι ΑΝΕΛ καλουν σε μία ύστατη προσπάθεια συσπείρωσης του χώρου και επιβίωσης στις επόμενες εκλογές.

Την Κυριακή θα τοποθετηθούν οι σύνεδροι ξανά και το συνέδριο θα ολοκληρωθεί με τη δεύτερη ομιλία του κ.Καμμένου και τα ψηφίσματα, που θα δώσουν το στίγμα των επόμενων κινήσεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα