Τα νεύρα Σαμαρά: Θα κατέβω, όταν τελειώσω- Αν είσαι άνδρας πες το δυνατά

Τα νεύρα Σαμαρά: Θα κατέβω, όταν τελειώσω- Αν είσαι άνδρας πες το δυνατά
ΒΟΥΛΗ // (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ) Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης,για την ενδεχόμενη τέλεση των αδικημάτων της δωροληψίας και δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην πρόταση, από τους :1) Αντώνιο Σαμαρά, 2) Παναγιώτη Πικραμμένο, 3) Δημήτριο Αβραμόπουλο, 4) Ανδρέα Λοβέρδο, 5) Ανδρέα Λυκουρέντζο, 6) Μάριο Σαλμά, 7) Σπυρίδωνα - Άδωνι Γεωργιάδη, 8) Ιωάννη Στουρνάρα, 9) Ευάγγελο Βενιζέλο, 10) Γεώργιο Κουτρουμάνη. ΤΕΤΑΡΤΗ 21/2/2018. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο πρώην πρωθυπουργός αρνήθηκε να δηλώσει πόσο χρόνο θα χρειαζόταν στην ομιλία του και κατήγγειλε ότι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του φώναξε από τα έδρανα "το παραχ…ατε"

Σε δύο επεισόδια πρωταγωνίστησε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ολομέλεια σχετικά με την εμπλοκή του στη δικογραφία του σκανδάλου Novartis.

Το πρώτο άκομψο στιγμιότυπο έγινε όταν ο κ. Σαμαράς ξεπέρασε το χρόνο ομιλίας των 25 λεπτών που δόθηκε σε όλους τους εμπλεκόμενους. Εκειίνη τη στιγμή παρενέβη ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης που του ζήτησε να προσδιορίσει πόσο χρόνο θα χρειαζόταν ακόμη. Σαφώς εκνευρισμένος ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε: «θα μιλήσω όσο θα χρειαστεί» διαφοροποιούμενος από τους υπόλοιπους ομιλητές όλων των πτερύγων που δήλωναν τον χρόνο ομιλία τους. «Καταγγέλλετε πρώην πρωθυπουργό και μου βάζετε πεντάλεπτα κύριε πρόεδρε; Θα κατέβω όταν τελειώσω. Θα μιλήσω όσο χρειαστεί» συμπλήρωσε εξοργισμένος. Απαντώντας ο κ. Βούτσης του ξεκαθάρισε: «θα μιλήσετε όσο θέλετε κύριε Πρόεδρε αλλά αφού το πω εγώ».

Λίγο αργότερα προκλήθηκε και δεύτερο επεισόδιο όταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φώναξε κάτι από τα έδρανα. «Αν είσαι άνδρας πες το δυνατά…» του απάντησε ο κ. Σαμαράς και τον κατήγγειλε ότι του είχε φωνάξει: «το παραχ…τε». 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα