Τασούλας: Απολύτως λειτουργικά τα κτίρια της Βουλής μετά τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ

Τασούλας: Απολύτως λειτουργικά τα κτίρια της Βουλής μετά τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ
Ο πρόεδρος της Βουλής, Κ. Τασούλας Eurokinissi

"Απολύτως λειτουργικά τα κτίρια της Βουλής, καμία σοβαρή ζημιά από τον σεισμό της Πάρνηθας", διαβεβαίωσε ο πρόεδρος Βουλής, Κώστας Τασούλας.

Τόσο η Βουλή όσο και όλα κτίρια που είναι ιδιοκτησίας της, έχουν ελεγχθεί από τα ειδικά τεχνικά κλιμάκια και διαπιστώθηκε ότι είναι απολύτως λειτουργικά και μπορούν να συνεχιστούν κανονικά οι προγραμματιζόμενες εργασίες. Αυτό διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, πριν την έναρξη της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, επικαλούμενος σχετικό έγγραφο της αρμόδιας τεχνικής υπηρεσίας της Βουλής.

 

Όπως τόνισε ο κ. Τασούλας, «τόσο η Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών όσο και η τεχνική υπηρεσία της Βουλής ανταποκρίθηκαν άμεσα στο καθήκον τους αμέσως μετά το πρόσφατο σεισμό στη Πάρνηθα και το συμπέρασμα είναι ότι η Βουλή δεν έχει το παραμικρό άξιο λόγου».

Ακόμα, επεσήμανε ότι μετά από τεχνικό έλεγχο που έγινε από 4 μηχανικούς της Βουλής δεν διαπιστώθηκε κάποιο ανησυχητικό εύρημα ούτε έγιναν αναφορές για σοβαρές ζημιές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα