Τατσόπουλος: Είπα μ@@κια. Δεν θα μπορούσα να είχα πάει με την μισή Αθήνα και να είμαι γκέι;

Τατσόπουλος: Είπα μ@@κια. Δεν θα μπορούσα να είχα πάει με την μισή Αθήνα και να είμαι γκέι;
Ο Πέτρος Τατσόπουλος Eurokinissi

Εξηγήσεις έδωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος σχετικά με την περιβόητη του ατάκα σχετικά με το αν είναι γκέι ή όχι και με το αν έχει "πάει με τη μισή Αθήνα" (Vid)

Ήταν Νοέμβριος του 2012. Ο Πέτρος Τατσόπουλος, τότε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντούσε σε σχόλια που είχε κάνει εναντίον του η Χρυσή Αυγή.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Crash δήλωνε: “Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή. Δηλαδή, τι άλλο να πω; Τώρα, στα γεράματα, να βγάζω φωτογραφίες με τα παιδιά μου ή με τις συζύγους μου, για ν’ αποδείξω ότι δεν είμαι “αδερφή” στους φασίστες που τους βολεύει, γιατί όταν είσαι κακός στην Ελλάδα πρέπει να είσαι σε όλα κακός. Δηλαδή, να είσαι και ηλίθιος και “αδερφή” και τραμπούκος και μοχθηρός και όλα”.

Ο συγγραφέας εμφανίστηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και έδωσε εξηγήσεις σχετικά με την ατάκα του, ενώ απάντησε στο αν είναι ομοφοβικός.

“Δεν φρίκαρα που με είπαν έτσι οι χρυσαυγίτες. Χέστηκα με τους χρυσαυγίτες. Φυσικά βγήκα ομοφοβικός. Αλλά γιατί έγινε αυτό το πράγμα; Γιατί με βγάλαν εμένα γκέι; Γιατί είχαν πρεμούρα Για να δικαιολογήσουν ότι είπα τον Κολοκοτρώνη γκέι. Κι εγώ για να αποδείξω ότι ποτέ δεν είπα τον Κολοκοτρώνη γκέι, έπρεπε να αποδείξω σε ποιους; Από εδώ αρχίζει η μαλ… η δικιά μου, ότι δεν ήμουν γκέι. Λες και με την μισή Αθήνα αποδεικνυόταν. Γιατί δεν θα μπορούσα να είχα πάει με την μισή Αθήνα και να είμαι γκέι; Μαλ… δεν ήταν; Κι αυτή την μαλ… για την μισή Αθήνα που είπα, την είχαν πει μερικές εκατοντάδες πριν από εμένα; Ξαφνικά ήμουν ο πρώτος Έλληνας που είπα αυτή τη μαλ…”, είπε.

Ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν ο Γιάννης Σπαλιάρας που είχε κάνει παρόμοια δήλωση περί “μισής Αθήνας”, είναι ομοφυλόφιλος, και ο συγγραφέας απάντησε:

“Ούτε Σπαλιάρας, ούτε γκέι είμαι. Είμαι ετεροφυλόφιλος με τον ίδιο τρόπο που θα μπορούσα να είμαι ομοφυλόφιλος. Έτυχε να είμαι ετεροφυλόφιλος. Για Σπαλιάρα δεν έχω τον σωματότυπο, μου ρίχνει και τρεισήμισι κεφάλια”.

Το βίντεο της συνέντευξης:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα