Τελευταίο αντίο στη Μαρίκα Μητσοτάκη

Τελευταίο αντίο στη Μαρίκα Μητσοτάκη
Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στη Μαρίκα Μητσοτάκη Eurokinissi

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στην Αθήνα, όπου εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία για τη Μαρίκα Μητσοτάκη. Διαβάστε αναλυτικά (Vid)

Την Τρίτη, 8 Μαΐου, στις 11.00 το πρωί εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου και πλήθος πολιτών είπαν το “τελευταίο αντίο” στην Μαρίκα Μητσοτάκη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Άγιο Διονύσιο στην Αθήνα η νεκρώσιμος ακολουθία και η σορός της θα μεταφερθεί στα Χανιά, στην εκκλησία της Αγ. Μαγδαληνής στη Χαλέπα.

Εκεί, θα παραμείνει όλη τη νύχτα και μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι της Τετάρτης και εν συνεχεία θα ταφεί στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ στο Ακρωτήρι Χανίων.

Η σύζυγος του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών, μετά από νοσηλεία εβδομάδων στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο.

Το απόγευμα της Τρίτης, 17 Απριλίου, εισήχθη στο νοσοκομείο,  όπου υπεβλήθη σε σειρά εξετάσεων, καθώς η κατάσταση της ήδη βεβαρυμένης υγείας της παρουσίασε επιδείνωση.

Η κα Μητσοτάκη αντιμετώπιζε επί σειρά ετών κινητικά προβλήματα, τα οποία την κρατούσαν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα