“Τετ-α-τετ” Τσίπρα – Γεννηματά στη γιορτή του Αντώνη Λιβάνη

“Τετ-α-τετ” Τσίπρα – Γεννηματά στη γιορτή του Αντώνη Λιβάνη
Στιγμιότυπο από παλαιότερη συνάντηση Τσίπρα - Γεννηματά Eurokinissi

Μία ανέλπιστη συνάντηση στη γιορτή του Αντώνη Λιβάνη είχαν ο πρωθυπουργός και η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής. Ποιοι έδωσαν το "παρών" από το "όλον ΠΑΣΟΚ" και από το υπουργικό συμβούλιο.

Η ονομαστική γιορτή του Αντώνη Λιβάνη στάθηκε αφορμή για μία κοινωνική συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, όπως μετέδωσε η εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” με τους Βασίλη Σκουρή και Αγγελική Σπανού στον News 24/7 στους 88,6.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρας ο πρωθυπουργός και η κυρία Γεννηματά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, άγνωστο παραμένει ωστόσο το περιεχόμενο της σύντομης κουβέντας τους.

Να σημειωθεί επίσης ότι στο σπίτι  του Αντώνη Λιβάνη βρέθηκε και το μισό υπουργικό συμβούλιο, μεταξύ των οποίων οι Ν. Παππάς, Δ. Τζανακόπουλος, Ε. Αχτσιόγλου, κ.α.

Εκτός από την κ. Γεννηματά το “παρών” έδωσαν ακόμα και οι  Μιλιτιάδης Παπαϊωάννου, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Νίκος Σηφουνάκης, ο Κίμωνας Κουλούρης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος και άλλοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version