Θ. Παπαχριστόπουλος: Οι ΑΝΕΛ δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση 

Θ. Παπαχριστόπουλος: Οι ΑΝΕΛ δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση 
Ο βουλευτής Β' Αθήνας των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος Eurokinissi

"Σε περίπτωση ριζικής διαφωνίας με το κόμμα σου θα πρέπει να παραδώσεις την έδρα σου. Εγώ αυτό θα κάνω αν μου συμβεί" είπε ο βουλευτής Β' Αθήνας των ΑΝΕΛ σχολιάζοντας τις περιπτώσεις Λαζαρίδη και Καμμένου.

«Όταν έρθει η συμφωνία για το Σκοπιανό στη Βουλή θα την καταψηφίσουμε και θα αποσύρουμε τους υπουργούς των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση. Τίποτα περισσότερο από αυτό» δήλωσε στην εκπομπή «Παιχνίδια εξουσίας» των Β. Σκουρή και Α. Σπανού στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Ο βουλευτής της Β’ Αθήνας είπε ότι οι περιπτώσεις των δύο βουλευτών που έφυγαν από τους ΑΝΕΛ είναι εντελώς διαφορετικές: «Ο κ. Λαζαρίδης είχε πραγματικούς λόγους για να αναξερτητοποιηθεί. Του έστειλαν κομμένα αυτιά ζώου. Έχει απειληθεί πάρα πολύ. Έχει μικρά παιδιά, είναι Θεσσαλονικός, είναι στην καρδιά του προβλήματος. Δεν συμφωνώ με την απόφασή του αλλά την καταλαβαίνω».

Τόνισε επίσης ότι «σε περίπτωση ριζικής διαφωνίας με το κόμμα σου θα πρέπει να παραδώσεις την έδρα σου. Εγώ αυτό θα κάνω αν μου συμβεί». Σε σχέση με την πρόταση μομφής εναντίον του αντιπροέδρου της Βουλής Δ. Καμμένου ο κ. Παπαχριστόπουλος θύμισε ότι δεν τον είχε ψηφίσει και διαβεβαίωσε ότι το κόμμα του θα επιμείνει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα