Θ. Τοσουνίδης: Αυξημένη πλειοψηφία για το Σκοπιανό ή κάλπες

O Θεόδωρος Τοσουνίδης
O Θεόδωρος Τοσουνίδης EUROKINISSI

"Ο προσανατολισμός μας δεν είναι να ρίξουμε την κυβέρνηση αλλά να ολοκληρώσουμε την τετραετία" υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ.

«Αν η συμφωνία για το Σκοπιανό δεν κυρωθεί με πλειοψηφία 180 βουλευτών τότε θα πάμε σε εκλογές για να την εγκρίνει ή να την απορρίψει ο ελληνικός λαός» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Θ. Τοσουνίδης μιλώντας στην εκπομπή «Παιχνίδια εξουσίας» των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Είπε συγκεκριμένα: «Μόνο αν συμβεί το θαύμα να τελειώσουν οι γείτονές μας όλα όσα έχουν δεσμευτεί ότι θα κάνουν, αν φτάσει η συμφωνία στην ελληνική βουλή, θα ζητήσουμε αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών για την κύρωσή της. Αν δεν γίνει δεκτό αυτό από το Μέγαρο Μαξίμου, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για εκλογές ώστε να τοποθετηθεί ο ελληνικός λαός». «Ο προσανατολισμός μας δεν είναι να ρίξουμε την κυβέρνηση αλλά να ολοκληρώσουμε την τετραετία» σημείωσε.

«Θα διαψεύσουμε και πάλι τις δημοσκοπήσεις» διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ. Και συνέχισε: «Η ίδρυση κόμματος από τον Δ. Καμμένο αποδεικνύει ότι στόχος του ήταν η αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και της χώρας στην πορεία εξόδου από τα μνημόνια. Τα εγχειρήματα αυτά που κινούνται από τα συμφέροντα κάποιων δεν πρόκειται να βρουν ανταπόκριση στην ελληνική κοινωνία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό, ΑΝΕΛ

ADVERTISING

SHARE: