Θ. Τοσουνίδης: Αυξημένη πλειοψηφία για το Σκοπιανό ή κάλπες

Θ. Τοσουνίδης: Αυξημένη πλειοψηφία για το Σκοπιανό ή κάλπες
O Θεόδωρος Τοσουνίδης Eurokinissi

"Ο προσανατολισμός μας δεν είναι να ρίξουμε την κυβέρνηση αλλά να ολοκληρώσουμε την τετραετία" υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ.

«Αν η συμφωνία για το Σκοπιανό δεν κυρωθεί με πλειοψηφία 180 βουλευτών τότε θα πάμε σε εκλογές για να την εγκρίνει ή να την απορρίψει ο ελληνικός λαός» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Θ. Τοσουνίδης μιλώντας στην εκπομπή «Παιχνίδια εξουσίας» των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Είπε συγκεκριμένα: «Μόνο αν συμβεί το θαύμα να τελειώσουν οι γείτονές μας όλα όσα έχουν δεσμευτεί ότι θα κάνουν, αν φτάσει η συμφωνία στην ελληνική βουλή, θα ζητήσουμε αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών για την κύρωσή της. Αν δεν γίνει δεκτό αυτό από το Μέγαρο Μαξίμου, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για εκλογές ώστε να τοποθετηθεί ο ελληνικός λαός». «Ο προσανατολισμός μας δεν είναι να ρίξουμε την κυβέρνηση αλλά να ολοκληρώσουμε την τετραετία» σημείωσε. 

«Θα διαψεύσουμε και πάλι τις δημοσκοπήσεις» διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ. Και συνέχισε: «Η ίδρυση κόμματος από τον Δ. Καμμένο αποδεικνύει ότι στόχος του ήταν η αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και της χώρας στην πορεία εξόδου από τα μνημόνια. Τα εγχειρήματα αυτά που κινούνται από τα συμφέροντα κάποιων δεν πρόκειται να βρουν ανταπόκριση στην ελληνική κοινωνία».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα