Θεοχαρόπουλος: Η ΝΔ είναι ιδεολογικός αντίπαλος και όχι προνομιακός εταίρος

Θεοχαρόπουλος: Η ΝΔ είναι ιδεολογικός αντίπαλος και όχι προνομιακός εταίρος
O πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος Eurokinissi

"Το Κίνημα Αλλαγής θα είναι αυτό που θα καθορίσει την πολιτική ατζέντα " δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής

“Το Κίνημα Αλλαγής θα είναι αυτό που θα καθορίσει την πολιτική ατζέντα και γι΄αυτό υπάρχουν τα φλερτ από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Όπως τόνισε ο κ. Θεοχαρόπουλος, μετά τις εκλογές το Κίνημα Αλλαγής θα συζητήσει για συνεργασίες πάνω σε προγραμματική βάση και δεν θα κάνει συμφωνίες για καρέκλες.

Όπως υπογράμμισε, “η ΝΔ είναι ιδεολογικός αντίπαλος και όχι προνομιακός εταίρος. Ο μοναδικός εταίρος μας είναι οι αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος”, πρόσθεσε, ενώ κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι κάνει από τα δεξιά ότι έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην αντιπολίτευση: “Ο Τσίπρας έριχνε πέτρες, ήταν αρνητικός σε όλα επισήμανε και πρόσθεσε ότι αυτό ακριβώς κάνει τώρα ο κ. Μητσοτάκης”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα