Θεόδωρος Φορτσάκης: Να κάνουμε όλοι υποχωρήσεις για να βγει εθνική γραμμή

Meeting of the Political Committee of New Democracy Party, in Athens, on January 24, 2018 /           24 , 2018
Meeting of the Political Committee of New Democracy Party, in Athens, on January 24, 2018 / 24 , 2018 GEORGE VITSARAS / SOOC

Στην ανάγκη συγκρότησης ενιαίου μετώπου απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα αναφέρθηκε ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Θ. Φορτσάκης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών, Θεόδωρος Φορτσάκης τόνισε πως πρέπει στα εθνικά θέματα, όχι μόνο η κυβέρνηση, αλλά και σύσσωμη η αντιπολίτευση, να κάνουν υποχωρήσεις προκειμένου να υπάρξει μια ενιαία θέση γύρω από αυτά.

Ο κ. Φορτσάκης δήλωσε ανήσυχος για την ένταση της τουρκικής προκλητικότητας και πρόσθεσε ότι “αν δεν υπάρξει ενότητα και οι Τούρκοι μας βλέπουν διαιρεμένους τόσο τα πράγματα θα χειροτερεύουν για την Ελλάδα”.

Παράλληλα, ο κ. Φορτσάκης αναφέρθηκε και στο σκάνδαλο Novartis και τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν χειρίστηκε καλά την υπόθεση αυτή και “βάρυνε μια κατάσταση που ήταν ήδη βεβαρημένη”, ενώ σημείωσε πως έπρεπε να χειριστεί το θέμα με προσοχή, καθώς κάποια πρόσωπα δεν έχουν καμία ανάμειξη, όπως ο κ. Πικραμένος και ο κ. Κουτρουμάνης, και είναι προβληματικό το γεγονός ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για κανέναν εκ των δέκα κατηγορούμενων.

ADVERTISING

SHARE: