Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Μαλά

Στγμιτόυπο από την συνεδρίαση του πρώτου υπουργικού συμβουλίου για το 2018,με θέμα το Σκοπιανό με τα τελευταία προαπαιτούμενα για την τελευταία αξιολόγηση,Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2017 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στγμιτόυπο από την συνεδρίαση του πρώτου υπουργικού συμβουλίου για το 2018,με θέμα το Σκοπιανό με τα τελευταία προαπαιτούμενα για την τελευταία αξιολόγηση,Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2017 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Με τον Σταύρο Μαλά επικοινώνησε τηλεφωνικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υποψήφιο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σταύρο Μαλά, είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Μαλά για τον πολιτικό αγώνα που έδωσε, ενώ εξήρε τη στάση αρχών και το ήθος που διέκριναν αυτόν και την καμπάνια του καθ' όλη τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει ο πρωθυπουργός σε ανάρτηση του στο Twitter: «Είχα την ευκαιρία να μιλήσω σήμερα με τον Σταύρο Μαλά, υποψήφιο για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, τον οποίο και συνεχάρην θερμά για τον αγώνα που έδωσε. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου στην Κύπρο, ο Σ. Μαλάς διακρίθηκε για τις αρχές και το ήθος του».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κύπρος, Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κύπρος: Ο οδικός χάρτης του Ν. Αναστασιάδη για την επόμενη 5ετία

Κύπρος: Επανεξελέγη ο Αναστασιάδης

Συγχαρητήριο μήνυμα Γιούνκερ σε Αναστασιάδη για την επανεκλογή του

Αναστασιάδης: Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, υπάρχει μόνο η Κύπρος που κερδίζει

ADVERTISING

SHARE: