Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Παπαδήμου

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Παπαδήμου
Special European Council (Art. 50) at the European Council in Brussels, Belgium on Apr. 29, 2017. The special European Council (Article 50), in an EU27 format,adop t the guidelines for the Brexit negotiations. / 27 Brexit 29 , 2017 Alexandros Michailidis / SOOC

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τον κ. Παπαδήμο κατά την οποία του εξέφρασε την απερίφραστη καταδίκη του για το τρομοκρατικό χτύπημα και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε το μεσημέρι της Κυριακής, τηλεφωνική συνομιλία με τον κ. Λουκά Παπαδήμο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο κ. Τσίπρας εξέφρασε τη θλίψη αλλά και την απερίφραστη καταδίκη του για το τρομοκρατικό χτύπημα κατά του πρώην πρωθυπουργού και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Σημειώνεται ότι η κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου κρίνεται σταθερή  από τους θεράποντες ιατρούς, ενώ το νεότερο ιατρικό δελτίο που αναφέρει:

“Ο πρώην πρωθυπουργός κύριος Λουκάς Παπαδήμος παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός. Πραγματοποιήθηκαν αλλαγές τραυμάτων επί κλίνης από την ιατρική ομάδα και διαπιστώθηκε ομαλή εξέλιξη των τραυμάτων. Συνεχίζει τη νοσηλεία του στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας χωρίς επιπλοκές, όπου και θα παραμείνει νοσηλευόμενος για το επόμενο 24ωρο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα