Την έναρξη υλοποίησης του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή ανακοίνωσε ο Τσίπρας

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα για τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου στο Γουδή, την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα για τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου στο Γουδή, την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός συγκάλεσε σύσκεψη με υπουργούς και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους κάλεσε να ξεκινήσουν μαζί τη συλλογική προσπάθια για τη δρομολόγηση των απαραίτητων θεσμικών διεργασιών. Στόχος σε τρεις μήνες να κατατεθεί το σχετικό νομοσχέδιο

Την υλοποίηση του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια σύσκεψης που συγκάλεσε με υπουργούς (Αλ. Φλαμπουράρης, Π. Σκουρλέτης, Σ. Φάμελλος), τον δήμαρχο Αθηναίων και άλλους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Περιφέρειας, σήμερα Τρίτη, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε να ξεκινήσουν μαζί τη συλλογική προσπάθεια για δρομολόγηση των απαραίτητων θεσμικών διεργασιών «προκειμένου να κατοχυρωθεί θεσμικά αλλά και να προχωρήσουν και οι αναγκαίες εργασίες, προκειμένου το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή να γίνει μία πραγματικότητα και να αποδοθεί στους όμορους δήμους και στους πολίτες προς χρήση».

Θέτοντας το χρονοδιάγραμμα, ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι «μπορούμε μέσα στους επόμενους τρεις μήνες να έχουμε ολοκληρώσει την προεργασία για τη νομοθετική πρωτοβουλία και το νομοσχέδιο να κατατεθεί στη Βουλή και να ψηφιστεί και αμέσως μετά να προχωρήσουμε στις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να ξεκινήσει η θεσμική κατοχύρωση και η υλοποίηση ενός οράματος δεκαετιών για τους πολίτες και τα κινήματα πολιτών».

Ο πρωθυπουργός ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ένα βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσίπρας

ADVERTISING

SHARE: