Συνεργασία παρακράτους ΕΛΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Το πρόσωπό του και τα έργα επί ημερών του, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κάλυψε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, σε συνέντευξή του στο Μέγκα. Ωστόσο, απέφυγε να απαντήσει εάν εξακολουθεί να υφίσταται θέμα συνεργασίας ΕΛΑΣ - Χρυσής Αυγής

Με την παραδοχή ότι το 2009 υπήρχε συνεργασία ανάμεσα στην αστυνομία και το παρακράτος, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Μέγκα.

"Παρέλαβα τον Οκτώβρη του 2009 μια αστυνομία πλήρως διαλυμένη σας παραπέμπω στο παρακράτος που υπήρχε τότε μέσα στην Αστυνομία, όταν οι χρυσαυγίτες και μια σειρά φασιστοειδών βοηθούσαν την αστυνομία, και τους διώξαμε μαζί με τον σημερινό αρχηγό της Αστυνομίας τον έναν μετά τον άλλον".

Κι ενώ ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη και νυν Ανάπτυξης σημειώνει ότι έδιωξε με το σημερινό αρχηγό τα "φασιστοειδή", ερωτηθείς εάν αυτό έχει σταματήσει τώρα, ανέφερε:

"Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό το θέμα, εγώ νομίζω ότι η σημερινή ηγεσία της ΕΛΑΣ έχει περισσή δημοκρατική ευαισθησία ... Δεν το ξέρω, τίποτα δεν αποκλείω, μπορεί να έχει ουρά το φαινόμενο, αλλά σε κάθε περίπτωση η θέση της σημερινής ηγεσίας της αστυνομίας ήταν πολύ αυστηρή", επί αυτού του θέματος.

SHARE:

24Media Network