Το ποδοσφαιρικού τύπου ‘5-0’ του Μητσοτάκη στο Twitter

Το ποδοσφαιρικού τύπου ‘5-0’ του Μητσοτάκη στο Twitter

Προ ημερησίας στη Βουλή για την οικονομία και φουλ επίθεση Κυριάκου Μητσοτάκη στον πρωθυπουργό, μέσω social media

Δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό για την οικονομική πολιτική και τους στόχους της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής και το Twitter ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα, οι συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ, εμφανώς προετοιμασμένοι ενόψει της προ ημερησίας στη Βουλή για την οικονομία, είχαν συνθέσει τις κατάλληλες φωτογραφίες, που θα συνόδευαν τα βασικά σημεία της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη, στα social media.

“Kύριε Πρωθυπουργέ, αποτύχατε δυστυχώς και στους πέντε στόχους. Στη σύγκριση πραγματικότητα εναντίον Τσίπρα, το σκορ είναι 5-0”, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, ενώ στο Twitter δημοσιεύτηκε μία φωτογραφία με το αντίστοιχο… σκορ.


“Πρωταθλητές στο να βάζετε φόρους, αλλά ουραγοί στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Αυτοί είστε κ. Τσίπρα”, ανέφερε σε άλλο σημείο.


Η κριτική επεκτάθηκε σε στελέχη της κυβέρνησης, με τον κ. Μητσοτάκη να αναφέρεται στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, τον οποίο χαρακτήρισε όχι απλά “πολιτικά ανεύθυνο”, αλλά “και θεσμικά χυδαίο”.


“Ο κύριος Καμμένος απολαμβάνει κάποιου είδους πολιτικό, θεσμικό και τελικά νομικό ακαταλόγιστο”, ανέφερε στη συνέχεια, ενώ στο Twitter αναρτήθηκε η ανάλογη φωτογραφία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα