Το ανεκπλήρωτο όνειρο του Ομπάμα να φάει ένα σουβλάκι

Το ανεκπλήρωτο όνειρο του Ομπάμα να φάει ένα σουβλάκι

Μια βόλτα στα Αναφιώτικα, ένα παιχνίδι μπάσκετ και ένα σουβλάκι πίτα-γύρο με γιαούρτι που δεν απόλαυσε ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ

Πράγματι ένα παιδικό όνειρο του Μπαράκ Ομπάμα έγινε πραγματικότητα καθώς βρέθηκε τελικά στον ιερό της Ακρόπολης αντικρίζοντας τον Παρθενώνα.

Ωστόσο, και όπως αποκαλύπτει το Έθνος της Κυριακής, κάποιες άλλες επιθυμίες του έμειναν ανεκπλήρωτες καθώς τους τις απαγόρευσε η προσωπική του ασφάλεια. 

Ειδικότερα, και σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρόεδρος Ομπάμα ήθελε να σπάσει το πρωτόκολλο και έχοντας ακούσει για το ελληνικό σουβλάκι εξέφρασε την επιθυμία να δοκιμάσει ένα, αμέσως μετά την επίσκεψή του στην Ακρόπολη. Η επιθυμία όμως δεν “πέρασε” όπως κόπηκε και μια άλλη επιθυμία του να παίξει μπάσκετ με το φίλο του Αλέξη Γιαννούλια. Μάλιστα, κατά το Έθνος της Κυριακής, στο “3 on 3” θα συμμετείχαν και ο Βασίλης Κικίλιας, για λόγους όμως ασφαλείας ούτε αυτή η επιθυμία του εκπληρώθηκε.

Τρίτη και τελευταία επιθυμία που και αυτή έμεινε ανεκπλήρωτη να περπατήσει στα Αναφιώτικα και να δει την Πλάκα. “Ήθελε να περιηγηθεί στα Αναφιώτικα και να κάνει βόλτα στις περιοχές κάτω από την Ακρόπολη. “Οι μυστικές υπηρεσίες το απαγόρευσαν – ως αναμενόταν. Μια πιθανή βόλτα του Αμερικανού προέδρου στο Μοναστηράκι θα προκαλούσε τεράστιο πρόβλημα στις αμερικανικές και ελληνικές αρχές” είπαν πηγές στο Έθνος.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα