Το ΚΚΕ καταγγέλλει την καταδικαστική απόφαση της Ηριάννας

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την καταδικαστική απόφαση της Ηριάννας
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος παρέδωσε στη φυλακή του Ελαιώνα ένα σχολικό λεωφορείο για τη μεταφορά των παιδιών των κρατούμενων μητέρων που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.Τα παιδιά αυτά θα μπορούν να συμμετέχουν, όπως και τα παιδιά της ευρύτερης κοινότητας, στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων του παιδικού σταθμού της περιοχής. Ο Υπουργός εγκαινίασε και τον νέο χώρο παιδικού επισκεπτηρίου, ο οποίος έχει διαμορφωθεί στη Φυλακή του Ελαιώνα για τα παιδιά των κρατουμένων που επισκέπτονται τις μητέρες τους στη φυλακή.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ) Eurokinissi

Για «απαράδεκτη, βαριά καταδικαστική απόφαση χωρίς αποδεικτικά στοιχεία» μιλά το ΚΚΕ

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος καταγγέλλει με ανακοίνωσή του την απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων που καταδικάζει την 29χρονη Ηριάννα Β.Λ. σε 13 χρόνια φυλάκιση, κρίνοντάς την ένοχη για συγκρότηση τρομοκρατικής οργάνωσης και διακεκριμένη οπλοκατοχή με σκοπό την προμήθεια για τέλεση εγκληματικών ενεργειών.

«Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη, βαριά καταδικαστική απόφαση σε βάρος της Ηριάννας Β.Λ., υποψήφιας διδάκτορος της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ, με μια άδικη κατηγορία, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία.

Η οργάνωση της πάλης για ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, μέσα από ένα δυνατό εργατικό-λαϊκό κίνημα, είναι η μόνη απάντηση στην πολιτική που τσακίζει τη νεολαία και που πάει χέρι-χέρι με ένα πλέγμα νόμων και μηχανισμών καταστολής» αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα