Το μήνυμα του Μεϊμαράκη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΔ- Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ  ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ .(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΔ- Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ .(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

"Οι Έλληνες τιμούμε στις 25 Μαρτίου, τη διπλή γιορτή της Χριστιανοσύνης και της Παλιγγενεσίας" αναφέρει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης

"Με πίστη στην Ελλάδα και εμπιστοσύνη στους Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε", τόνισε ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μεϊμαράκη:

"Οι Έλληνες τιμούμε στις 25 Μαρτίου, τη διπλή γιορτή της Χριστιανοσύνης και της Παλιγγενεσίας.

Αντλούμε διδάγματα μέσα από το παράδειγμα εκείνων που δεν δίστασαν να θυσιάσουν ακόμη και τη ζωή τους, για την απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό και τη δημιουργία του νέου Ελληνικού Κράτους.

Οι σύγχρονοι Έλληνες καλούμαστε υπό τις αντίξοες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί να παραδειγματιστούμε και να αγωνιστούμε ενωμένοι για να αλλάξουμε σελίδα στη χώρα μας.

Στις δύσκολες ώρες που περνούμε χρέος όλων είναι να βάλουμε πάνω από όλα το Εθνικό συμφέρον .

Να κρατήσουμε ισχυρές τις Ένοπλες Δυνάμεις και να χαράξουμε περήφανη εξωτερική πολιτική που δεν δέχεται υποχωρήσεις και εκπτώσεις στα Εθνικά μας ζητήματα.

Αλλά και να επιμείνουμε σε πολιτικές που προτάσσουν την ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την κοινωνική ευαισθησία.

Με πίστη στην Ελλάδα και εμπιστοσύνη στους Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε".

SHARE: