Το νέο βιβλίο Χατζηδάκη θα παρουσιάσουν Μητσοτάκης και Θεοδωράκης

Το νέο βιβλίο Χατζηδάκη θα παρουσιάσουν Μητσοτάκης και Θεοδωράκης
O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αντιπρόεδρος Κωστής Χατζηδάκης σε συνεδρίαση των τομεαρχών του κόμματος Eurokinissi

«Μεταρρυθμίσεων Ανάβασις. Ευρωπαίοι εξ ανάγκης ή εκ πεποιθήσεως;» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του αντιπροέδρου της ΝΔ, που θα παρουσιαστεί στις 10 Δεκεμβρίου από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον πρόεδρο του Ποταμιού, σε μία ενδιαφέρουσα πολιτικά κοινή εμφάνιση

Το νέο βιβλίο του Κωστή Χατζηδάκη με τίτλο «Μεταρρυθμίσεων Ανάβασις. Ευρωπαίοι εξ ανάγκης ή εκ πεποιθήσεως;», που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες από τις εκδόσεις Παπαζήση, θα παρουσιάσουν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης και ο καθηγητής Οικονομικών του ΕΚΠΑ, Γιώργος Παγουλάτος.

Το γεγονός της κοινής εμφάνισης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του προέδρου του Ποταμιού στην εκδήλωση, πολλώ δε μάλλον που το βιβλίο φέρει ένα σαφές πολιτικό μήνυμα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Δεδομένου ότι φουντώνουν τα σενάρια και για προεκλογική συνεργασία του Ποταμιού με τη ΝΔ και πάντως είναι βέβαιον ότι η αξιωματική αντιπολίτευση φλερτάρει με βουλευτές του Ποταμιού.

Το «Μεταρρυθμίσεων Ανάβασις. Ευρωπαίοι εξ ανάγκης ή εκ πεποιθήσεως;» είναι η ματιά του Κωστή Χατζηδάκη στα πολιτικά πράγματα της πατρίδας μας από τότε που ασχολήθηκε με την πολιτική. Είναι μία επισκόπηση της πορείας της χώρας από την πλευρά των μεταρρυθμίσεων. Είναι το προσωπικό «παρατηρητήριο μεταρρυθμίσεων» στην Ελλάδα του Κωστή Χατζηδάκη, από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και μετά. Συνδεδεμένο με τις προσωπικές μαρτυρίες του και την προσωπική συμμετοχή του είτε στην Ευρωβουλή είτε ως υπουργός στις κυβερνήσεις Καραμανλή και Σαμαρά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Hotel (Πλατεία Καραϊσκάκη-Στάση μετρό Μεταξουργείο)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα