Το ΠΑΣΟΚ εγκαταλείπει τα γραφεία της Ιπποκράτους, λόγω χρεών

Το ΠΑΣΟΚ εγκαταλείπει τα γραφεία της Ιπποκράτους, λόγω χρεών
ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αδυνατεί να πληρώνει το ενοίκιο στην Ιπποκράτους το ΠΑΣΟΚ. Πόσα χρωστάει στον ιδιοκτήτη. Σχέδιο επιστροφής στη Χαριλάου Τρικούπη. Πληροφορίες για επίσκεψη δικαστικών επιμελητών στα γραφεία του κινήματος

Δύσκολες στιγμές για το καταχρεωμένο ΠΑΣΟΚ, που όπως όλα δείχνουν θα εγκαταλείψει τα γραφεία στην Ιπποκράτους και θα επιστρέψει στη Χαριλάου Τρικούπη.

H επιστροφή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου, λόγω του ότι το κόμμα δεν μπορεί να πληρώνει το ακριβό ενοίκιο στην Ιπποκράτους.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thepaper.gr, το πρωί της Τετάρτης, δικαστικοί επιμελητές πήγαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, με εντολή κατάσχεσης και έξωσης, καθώς το ΠΑΣΟΚ χρωστάει νοίκια στον ιδιοκτήτη του κτιρίου.

Οι κλητήρες έλαβαν γραπτή εγγύηση ότι, εάν δεν έχουν αποπληρωθεί τα ενοίκια, που αγγίζουν το μισό εκατ. ευρώ, μέχρι τις 25 Μάιου, το ΠΑΣΟΚ θα εγκαταλείψει το κτίριο και έτσι αποχώρησαν χωρίς να προβούν στη διαδικασία της κατάσχεσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, στελέχη του ΠΑΣΟΚ ισχυρίζονται ότι δεν επισκέφθηκαν τα γραφεία του κόμματος, δικαστικοί επιμελητές, αλλά ο ιδιοκτήτης με δικηγόρους του, ο οποίος ήθελε να προειδοποιήσει γραπτώς για το ποσό που το οφείλεται και τις νομικές διαδικασίες στις οποίες μπορεί να κινηθεί. 

Το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, έχει πάρει απόφαση για νέα μετακόμιση του κόμματος, στα πλαίσια του προγράμματος περικοπών που θα ακολουθήσει το κόμμα, λόγω των μεγάλων χρεών που έχουν συσσωρευτεί.

Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να επιλεγεί κάποιο άλλο κτίριο, αν το ενοίκιο είναι χαμηλότερο από αυτό του ιστορικού κτιρίου της Χαριλάου Τρικούπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εντολή για έξωση, είχε δοθεί από πέρσι, ωστόσο υπήρξε εξωδικαστικός συμβιβασμός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα