“To ΠΑΣΟΚ καταρρέει”

“To ΠΑΣΟΚ καταρρέει”
ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΑΣΟΚ/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

Σκληρή κριτική άσκησε από το βήμα της Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κινήματος Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Επέκρινε την κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για ακραία κοινωνική βαρβαρότητα

“Το ΠΑΣΟΚ καταρρέει και μαζί του καταρρέουν και οι ελπίδες που εναπόθεσε σε αυτό ο λαός μας στις τελευταίες εκλογές για μια καλύτερη χώρα και ένα καλύτερο μέλλον”, υπογράμμισε στην ομιλία του στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Διαπίστωσε επιπλέον “μετατροπή του ΠΑΣΟΚ σε κάτι άλλο, σε ένα ξένο σώμα προς το ΠΑΣΟΚ που ξέραμε”.

“Σήμερα 3 του Σεπτέμβρη αναρωτιέμαι αν είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τα 37 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ ή να συνυπογράψουμε τον πολιτικό του θάνατο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι στο ερώτημα “σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα”, η κυβέρνηση απάντησε με “ακραία κοινωνική βαρβαρότητα”, ενώ διαπίστωσε ότι το Κίνημα διαλύει τις κοινωνικές του συμμαχίες και χάνει τα στελέχη του.

Επέκρινε την κυβέρνηση ότι δεν διαπραγματεύθηκε σκληρά, ότι επέβαλε κοινωνική τρομοκρατία και ότι παρέδωσε την εθνική ανεξαρτησία “σε αυτούς που μας οδήγησαν ακόμα πιο βαθιά στον γκρεμό”.

Εκτιμώντας ότι “απέναντι στο ΠΑΣΟΚ βρίσκεται μια κοινωνία οργισμένη”, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος σημείωσε ότι το “ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει” και τόνισε ότι “η λύση πρέπει να δοθεί και πάλι από το ΠΑΣΟΚ”.

Κάλεσε τα μέλη και στελέχη του Κινήματος να βρεθούν στις οργανώσεις του κόμματος και να απαιτήσουν και επιβάλλουν ένα δημοκρατικό, ανοιχτό και ουσιαστικό συνέδριο όπου θα δοθούν απαντήσεις για όλα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα