Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί για χυδαία και βίαιη επίθεση τη Χρυσή Αυγή

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί για χυδαία και βίαιη επίθεση τη Χρυσή Αυγή
ΑΘΗΝΑ- ΒΟΥΛΗ- Επερώτηση της Χρυσής Αυγής, σχετικά με την ανακήρυξη της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ .(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Επαγγελματίες τραμπούκους χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στη Βουλή με τον Γ. Μανιάτη

Την άμεση σύγκληση της διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη, ζητεί το Κίνημα, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.

Το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για “χυδαία και βίαιη επίθεση των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής”, από τη συμπεριφορά των οποίων “τίθεται, πλέον, ζήτημα λειτουργίας του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος”.

“Οι επαγγελματίες τραμπούκοι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αγωνία μεγάλων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας πρέπει να μάθουν να σέβονται τη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό.

Αυτό όμως πρέπει να τους το επιβάλλει η ίδια η κοινοβουλευτική δημοκρατία με τα όργανά της”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα