Το σκίτσο του Αρκά, η διαπλοκή και η ατάκα Μητσοτάκη

Το σκίτσο του Αρκά, η διαπλοκή και η ατάκα Μητσοτάκη

Με το γνωστό σκίτσο του Αρκά “να, κοίτα εκεί!... κι άλλο σκάνδαλο” απάντησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον πρωθυπουργό

Την πρόσφατη ανάρτησή του στο twitter ανέσυρε από το… συρτάρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλοντας να απαντήσει στον πρωθυπουργό.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία “δείχνοντας” τον Αλέξη Τσίπρα ως τον υπαίτιο των σκανδάλων.

Ειδικότερα, ανέφερε πως “όλοι γνωρίζουν τον πραγματικό λόγο. Αυτός δεν είναι άλλος από την ανάγκη να μεταθέσει την ατζέντα της πολιτικής συζήτησης.

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για θέματα της Δικαιοσύνης. Την πρωτοβουλία για τη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών είχε αναλάβει με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΔ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.(Eurokinissi- ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

 

Ο κ. Τσίπρας θέλει να συζητάμε για τη διαπλοκή, όπως αυτός την ορίζει, για να μη συζητάμε για τη διάλυση της δημόσιας παιδείας. Θέλετε να κατασκευάζετε εχθρούς” και συμπλήρωσε δείχνοντας το σκίτσο του Αρκά: “Υποψιάζομαι ότι εννοεί εσάς ο πάντα εύστοχος Αρκάς», που δείχνετε «σκάνδαλο-σκάνδαλο» για να μην βλέπει ο κόσμος την ώρα που του αρπάζετε το πορτοφόλι από την τσέπη”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα