Τόνια Αντωνίου στο Ραδιόφωνο 24/7: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση

Τόνια Αντωνίου στο Ραδιόφωνο 24/7: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στην εκπομπή "Αντίμετρα", άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καταρρέει και ψάχνει σωσίβιο στη δημοκρατική παράταξη» δήλωσε στην εκπομπή ” Αντίμετρα” με τους Στέφανο Τζανάκη και Γιώργο Μελιγγώνη στο Ραδιόφωνο 24/7 το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου.

«Η κυβέρνηση δέσμευσε τη χώρα σε διαρκή λιτότητα και τώρα νομίζει ότι θα υφαρπάξει τον χώρο της δημοκρατικής παράταξης, ότι μπορεί να κοροϊδέψει δεύτερη φορά. Απέτυχε δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Έχει κανιβαλήσει απέναντι στην δημοκρατική παράταξη, έφερε μέτρα έως το 2023 με υψηλά πλεονάσματα και θέλει στήριξη» συνέχισε.

Η κα. Αντωνίου άσκησε προσωπική κριτική και στον Έλληνα πρωθυπουργό: «Ο κ. Τσίπρας δεν είναι αξιόπιστος πολιτικά. Θα ηττηθεί στρατηγικά. Έταξε τα πάντα στους πάντες, δημιούργησε ψευδαισθήσεις για την πολιτική του καριέρα γιατί ήξερε σε ποια θέση ήταν η Ελλάδα» ανέφερε.

Είπε ότι χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση με ευρεία πλειοψηφία που θα οδηγήσει την χώρα μπροστά και σημείωσε ότι η φιλοδοξία είναι η Δημοκρατική Συμπαράταξη «να γίνει πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία, ένας αυτόνομος πολιτικός πόλος απέναντι στην συντηρητική παράταξη και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς ένας ισχυρός προοδευτικός πόλος θα μπορέσει να αναγκάσει ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι.»

«Αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μέσα στο καλοκαίρι πώς θα μαζέψουμε τα σκουπίδια, δεν μπορούμε να πάμε πουθενά» πρόσθεσε.

Αναφορικά με το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε ότι θα αποφασιστεί εάν θα είναι πολυκομματικός ή όχι φορέας, αλλά είναι θετικό το γεγονός, ότι όλες οι προοδευτικές δυνάμεις συναντώνται ξανά μετά από χρόνια.

«Θα δημιουργήσουμε ένα σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας, αυτό που η κα. Γεννηματά λέει “Σχέδιο Ελλάδα”» κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα