Τόσκας για ναζιστικές οργανώσεις: Να μην ακονίζουν τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια γιατί θα κάτσουν επάνω τους

Ο πρώην αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας
Ο πρώην αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας EUROKINISSI

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για τη συνεχιζόμενη μάχη κατά του ναζισμού, για τη Χρυσή Αυγή καθώς για τις επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής για το Επαναστατικό Ταμείο

"Θυμόμαστε ότι σήμερα συμπληρώνονται 73 χρόνια από τη λήξη του Παγκοσμίου Πολέμου, σαν σήμερα ηττήθηκε ο ναζισμός. Το σήμερα μας θυμίζει ότι η μάχη ενάντια στοn ναζισμό δεν έχει ολοκληρωθεί" δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας με αφορμή την επέτειο της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών.

"Οι οργανώσεις αυτές δεν πρέπει να αφεθούν να ακονίζουν τις ξιφολόγχες τους στα πεζοδρόμια γιατί θα έχουν την τύχη που είχαν στις 9 Μαϊου του 45 που έκατσαν πάνω στις ξιφολόγχες τους” συνέχισε και χαρακτήρισε τις οργανώσεις τύπου Combat18 ως "πρωτοξάδερφα της Χρυσής Αυγής".

Αναφερόμενος στην ευρεία επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για το "Επαναστατικό Ταμείο", ο υπουργός δήλωσε: "Είναι μικρά ποσά τα οποία περνούσαν από ποινικούς ή συγγενείς ποινικών. Για πρώτη φορά η ΕΛΑΣ ψάχνει την ουρά του χρήματος που υποστηρίζει την τρομοκρατία".

"Υπήρχε και υπάρχει τέτοια σύνδεση ποινικών και τρομοκρατίας και η τρομοκρατία έχει χτυπηθεί από τους ποινικούς αλλά και από τους ανθρώπους που ασχολούνται με την τρομοκρατία" πρόσθεσε.

Σχετικά με το κύκλωμα διακίνησης φαρμάκων, ο κ. Τόσκας δήλωσε: "Οι ανακρίσεις συνεχίζονται. Συνελήφθησαν άλλοι δύο και ο ένας τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό. Πρόκειται για ένα κύκλωμα που από το 2013, εξαπατούσαν ανθρώπους που υπέφεραν."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή, Τρομοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Τρομοκρατία ΑΕ": Ο Γιαγτζόγλου και οι χρηματοδότες για τα τρομοδέματα

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε εξέλιξη - 14 συλλήψεις

Κύκλωμα διακίνησης φαρμάκων: Προφυλακίστηκαν δύο ακόμη εμπλεκόμενοι

SHARE: