Τόσκας σε Μητσοτάκη: "Fake news" τα περί μειώσεων στις περιπολίες

O Νίκος Τόσκας
O Νίκος Τόσκας EUROKINISSI

«Δημοσιεύματα σχετικά με υποτιθέμενους σχεδιασμούς για μειώσεις στα ποσοστά των αστυνομικών που ενεργούν περιπολίες, απλώς ανάγονται στη σφαίρα των fake news. Ο κ. Μητσοτάκης καλό θα ήταν να το γνωρίζει», τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για τα περί μειώσεων στα ποσοστά αστυνομικών που ενεργούν περιπολίες, τα οποία χαρακτήρισε «fake news».

Συγκεκριμένα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε:

«Δημοσιεύματα σχετικά με υποτιθέμενους σχεδιασμούς για μειώσεις στα ποσοστά των αστυνομικών που ενεργούν περιπολίες, απλώς ανάγονται στη σφαίρα των «fake news». Ο κ. Μητσοτάκης καλό θα ήταν να το γνωρίζει.

Άλλωστε, στην κατ’ ιδίαν επικοινωνία του με τον Αρχηγό της Αστυνομίας είχε κάθε ευκαιρία να εξακριβώσει τί ακριβώς συμβαίνει στην πραγματικότητα. Είναι εξάλλου γνωστό το ότι οι πεζές περιπολίες άρχισαν επί των ημερών αυτής ακριβώς της κυβέρνησης.

Κατά τα άλλα, να τον ευχαριστήσουμε για τη σπουδή του να αποδεσμεύσει δύο στους δέκα αναλογικά από τον συνολικό αριθμό των αστυνομικών που έχουν διατεθεί για φύλαξη στο κόμμα του. Όμως, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι γενικότερες περικοπές σε τέτοιου είδους δεσμευτικά καθήκοντα εκατοντάδων ανδρών της ΕΛ.ΑΣ έτσι και αλλιώς ήδη δρομολογούνται σε ευρεία κλίμακα και θα εφαρμοστούν τις επόμενες μέρες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τόσκας: Περισσότερες πεζές περιπολίες - Να βοηθήσει ο Δήμος για τα Εξάρχεια

Τόσκας: Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ για να έχει ο κάθε πολίτης όπλο

ADVERTISING

SHARE: