Τούρκος αντιπρόεδρος: Ανίκανοι Έλληνες πολιτικοί προσπαθούν να χαλάσουν τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας

Τούρκος αντιπρόεδρος: Ανίκανοι Έλληνες πολιτικοί προσπαθούν να χαλάσουν τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας
Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης

Ο γνωστός για τις εμπρηστικές δηλώσεις του, Μπεκίρ Μποζντάγ, επιστρέφει με νέα επίθεση κατά Ελλήνων υπούργών, κατηγορώντας τους ότι "δυναμιτίζουν" τις διμερείς σχέσεις

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, κατηγόρησε ευθέως σήμερα Έλληνες πολιτικούς, τους οποίους χαρακτήρισε “ανίκανους” ότι προκαλούν προκαλούν προβλήματα στις διμερείς σχέσεις Αθήνας – Αγκύρας.

Σε νέες του δηλώσεις μέσω Twitter, ο Μπεκίρ Μποζντάγ, που είναι και εκπρόσωπος της τουρκικής κυβέρνησης, έγραψε:

«Ορισμένες άδικες και προκλητικές δηλώσεις κάποιων Ελλήνων υπουργών για την Τουρκία δεν είναι προς όφελος της Ελλάδας. Εκλαμβάνοντας ως αδύναμη τη στάση της Τουρκίας δεν αποτελεί έξυπνη άποψη, που θα μας πάει μπροστά. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι ουδείς μπορεί να συμπεριφέρεται άδικα απέναντι στην Τουρκία, ότι η Τουρκία δεν παραβιάζει τα δικαιώματα κανενός αλλά ούτε και δίνει σε κανέναν άλλον το δικαίωμα να παραβιάζει τα δικαιώματά της και να της συμπεριφέρεται άδικα. Μάρτυράς μας η ιστορία. Δεν είναι προς όφελος κανενός να δοκιμάζει συνέχεια την Τουρκία».

Συμπλήρωσε δε ότι ενώ “η Τουρκία έχει κάνει κάποια θετικά βήματα για να βελτιώσει και ενισχύσει τις σχέσεις με την Ελλάδα, κάποιοι ανίκανοι πολιτικοί στην Ελλάδα, προσπαθούν να χαλάσουν τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα