Τους 35 συντονιστές του προγράμματος της ΝΔ παρουσίασε ο Χατζηδάκης

Συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής σχετικά με το σχέδιο νόμου για τη συμφωνία με τους θεσμούς την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής σχετικά με το σχέδιο νόμου για τη συμφωνία με τους θεσμούς την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Οι ομάδες εργασίας αφορούν πέντε μεγάλες θεματικές ενότητες του προγράμματος (Ανάπτυξη - Αξιοκρατία - Αριστεία - Αξιοπιστία - Αλληλεγγύη)

Μετά τη συγκρότηση του 7μελούς Συμβουλευτικού Σώματος και τον ορισμό των υπευθύνων των πέντε μεγάλων θεματικών ενοτήτων για την κατάρτιση του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, ανακοινώνονται 35 στελέχη που αναλαμβάνουν το συντονισμό αντίστοιχων ομάδων εργασίας του προγράμματος.

Οι ομάδες εργασίας αφορούν πέντε μεγάλες θεματικές ενότητες του προγράμματος (Ανάπτυξη - Αξιοκρατία - Αριστεία - Αξιοπιστία - Αλληλεγγύη).

Σύμφωνα με τον αρμόδιο για το πρόγραμμα αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη,  πρόκειται κατά κύριο λόγο για νέους ανθρώπους, που έχουν διακριθεί επιστημονικά και επαγγελματικά.

"Τα στελέχη αυτά όπως και όσα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στην κατάρτιση του προγράμματος με διάφορους τρόπους, θα εργαστούν για την κατάρτιση ενός προγράμματος συγκεκριμένου, τεκμηριωμένου και αξιόπιστου. Που θα μείνει μακριά από μεγάλα λόγια και μαγικές συνταγές και θα απεικονίζει την Ελλάδα που θέλουμε στη μετά μνημόνιο εποχή", δήλωσε ο κ.Χατζηδάκης.

Τα 35 στελέχη προέρχονται :

Κομματικά στελέχη με εμπειρία από την αγορά : Κεφαλογιάννης Μιχάλης, Γεωργιάδης Πάτροκλος, Μπουχώρης Πασχάλης

Επιλογές από την ανοιχτή πρόσκληση : Δερμιτζάκης Μανώλης, Τσεβάς Θανάσης, Κτιστάκις Γιάννης

Στελέχη εκτός της ΝΔ: Κοντογεώργης Θανάσης, Θεμιστοκλέους Μάριος

Νέοι κάτω των 40: Δρέττα Ιωάννα, Σωτηρόπουλος Νίκος Δανδόλου Νίκη, Στέφου Μαρίνα

SHARE:

24Media Network